Opći uvjeti korištenja

UVJETI POSLOVANJA
Cottonworks.hr jamči Vam da ćete dobiti željeni proizvod i ostvariti maksimalnu vrijednost za svoj novac. A u slučaju da niste zadovoljni isporučenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana i mi Vam vraćamo novac!
Korištenjem ovih internetskih stranica Krajnji korisnik / Kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima i svim ostalim stavkama poslovanja.
Prodavatelj je tvrtka Cotton Works j.d.o.o, Samoborska cesta 134, Zagreb, Hrvatska, Krajni korisnik je posjetitelj ovih stranica, a kupac je posjetitelj stranica koji popuni elektronsku narudžbu, te izvrši plaćanje putem opće uplatnice/virmana/internet bankarstva ili pouzećem.
Dostavu vršimo putem dostavljačke službe Hrvatske pošte, a roba se šalje na isporuku nakon zaprimanja uplate (virman), u najkraćem mogućem roku, a na vašoj adresi je u prosjeku od 3 do 8 radnih dana.
Cottonworks.hr  je domena u korištenju tvrtke Cotton Works j.d.o.o.

REGISTRACIJA I NEWSLETTER
Prilikom registracije svaki korisnik ima mogućnost prijave na naš newsletter. 
Ako niste registrirani korisnik odnosno kupac, a ipak želite primati naše obavijesti, možete se prijaviti na naš newsletter koji se nalazi u donjem desnom uglu početne stranice.

PRIMJEDBE I PRIGOVORI
Sukladno čl. 10 ZZP, Internet trgovina cottonworks.hr (Cotton Works j.d.o.o.) vam omogućuje da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na e-mail: info@cottonworks.hr
Na sve vaše primjedbe i prigovore odgovoriti ćemo u zakonskom roku od maksimalno 15 dana.

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA 

Cotton Works j.d.o.o se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla te im možete uvijek pristupiti, promijeniti ili ih u potpunosti ukloniti. Svi djelatnici Cotton Works j.d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Tvrtka Cotton Works j.d.o.o. je sukladno čl. 18a Zakona o zaštiti osobnih podataka ("Narodne novine" br. 106/12) je ujedno i imenovana kao službenik za zaštitu osobnih podataka. 
Sve promjene politike privatnosti bit će pravodobno objavljene na ovoj stranici ili učinjene dostupnima korisnicima na neki drugi prikladan način.  Podatke prikupljamo, obrađujemo i čuvamo kako bi se pobrinuli da Vaše iskustvo korištenja stranice bude najugodnije, a sigurnost podataka na najvišoj razini. To smo proveli koristeći najsuvremenije enkripcijske metode te odabirom partnera koji iza sebe imaju iskustvo i reputaciju.
U svrhu potpune transparentnosti i maksimalne sigurnosti prilikom korištenja naših stranica molimo kupce da pažljivo pročitaju ovu izjavu. Ukoliko se slažete s izjavom, elektroničkom potvrdom se podrazumijeva da ste razumjeli naše Uvjete poslovanja te nam dajete privolu za prikupljanje, obradu i dijeljenje podataka u skladu s ovom izjavom i zakonskim odredbama.
Registracijom na stranicama www.cottonworks.hr od Vas tražimo neke podatke. Podatke koje tražimo od Vas putem registracije koristimo kako bi pružili čim kvalitetniju uslugu te za potrebe istraživanja tržišta i rješavanje reklamacija i sporova.
Dodatne podatke možemo tražiti u slučaju rezervacija robe ili naručivanja usluge gdje trebamo podatke nositelja rezervacije ili naručitelja usluge.  Cotton Works j.d.o.o. će prema potrebama, odnosno kada to situacija zahtjeva podijeliti osobne podatke kupca. Situacije u kojima je to potrebno su:
1. Usluge distribucije robe s kojima je Mobitell komunikacije j.d.o.o. u ugovorenom odnosu te su ispunjeni uvjeti zaštite osobnih podataka unutar pravnih okvira.
2. Usluga naplate putem kreditnih i debitnih kartica na e-trgovini poduzeća Cotton Works j.d.o.o.  U slučaju dijeljenja informacija prilikom kartičnog plaćanja pružatelj usluge kartične naplate dužan je čuvati podatke sukladno pravnim okvirima, te pohranjivati iste sukladno PCI DSS certifikatu kako bi zadovoljio najviši stupanj zaštite, pohrane i obrade podataka.
U svrhu pružanja bolje usluge i razumijevanja potreba korisnika koristimo se alatom Google Analytics u svrhu praćena interakcija korisnika. Iako Google bilježi veliki broj informacija poput geografskih i demografskih pokazatelja, Vaši podaci su zaštićeni te ne postoji način osobne identifikacije korisnika. Podaci o IP adresama korisnika postoje no oni su zaštićeni te informacije o IP adresama Google ne dijeli.
Davanjem privole i prijavljivanjem na našu newsletter listu dajete nam dopuštenje da Vas kontaktiramo u marketinške i informativne svrhe koje mogu uključiti slanje SMS-ova, elektroničke pošte, pisama ili telefonskih poziva. Pobrinuti ćemo se da informacije koje šaljemo budu u skladu s Vašim interesima i općenito korisnim informacijama za Vas kao našeg vjernog korisnika. U slučaju da ne želite da Vas više kontaktiramo s newsletterom dovoljno se odjaviti s istog pritiskom na link „Odjava“.
 
Važno je znati da u bilo kojem trenutku, u potpunosti ili djelomice, besplatno i bez ikakvog objašnjenja možete odustati od dane privole opozvati svoj pristanak na aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka i marketinške aktivnosti usmjerene prema Vama. Svoje pravo na pristup, ispravak, zaborav, ograničenje, prigovor i informiranost, možete podnijeti elektroničkom poštom na adresu dpo@cottonworks.hr
U slučaju kršenja privatnosti podataka ili narušenja integriteta podataka unutar naše ili baze nekog od naših ugovorenih partnera obavijestiti ćemo nadležna tijela te sve relevantne osobe u roku 72 sata od nastalog prekršaja.
U slučaju da želite saznati više o tome koje podatke pohranjujemo te na koje načine, ili bilo što vezano uz zaštitu osobnih podataka slobodno nas kontaktirajte na dpo@cottonworks.hr

Reference