O nama

Višegodišnjim radom u tekstilnoj industriji pokrenuli smo novu dimenziju opremanja objekata i plovila inovativnim i profesionalnim proizvodima. Analiziranjem tržišta uvidjeli smo da su potrebe za podizanjem kvalitete usluga u turizmu izuzetno porasle. Tako smo shvatili da uz odabir profesionalnih proizvoda potrebna je i izrada projekata za opremanje hotela, apartmana, hostela, domova, brodova i ostalih objekata vezanih za turizam. CottonWorks vam nudi idejno rješenje i kvalitetne proizvode za profesionalno opremanje vaših objekata te mogućnost podizanja kategorizacije. Zadovoljstvo naših klijenata sa kvalitetom proizvoda, profesionalnim radom i personaliziranim pristupom daje nam preporuku za svakog novog klijenta.

 

 

Misija

 

Misija CottonWorks kompanije je kontinuirano osmišljavanje novih proizvoda koji će pridonijeti podizanje usluge u objektima kroz kontrolu i kvalitetu standardnih proizvoda kao i instaliranje novih proizvoda. Važnost koju pridodajemo kao prioritet naše kompanije je svakako personalizirani pristup i odnos prema klijentima. Zajedno sa željama klijentima izraditi idealan projekt za profesionalno opremanje njihovih objekata ili plovila.

 

 

Vizija

 

Vizija CottonWorks kompanije je inovativnost u razvoju kvalitete pružanja usluge u turizmu, inovacije u proizvodnji tekstilnog kao i ostalog pratečeg programa. U naredne 3 godine postati vodećom kompanijom u profesionalnom i specijaliziranom opremanju objekata u turizmu kao i davanjem consulting usluga sa kojima ćemo podizati svakim danom usluge na viši nivo. Edukacijama djelatnika stvoriti kompaniju snažnom i uspješnom za stvaranje novih  proizvoda i usluga na tržištu.

 

Reference